Saiful Nang @ Malaysia Embassy in Perth – GRAB THE PROMOTION!


For those resides in Australia, this is the time for you to grab a session of photography from me. It’s comparatively much cheaper than if you’re getting any local photographer. AUD 2,600 for a beautiful albums with hundreds of images will make a lot of reason why you should taking it now. This is an introductory price as the real price after our opening there would highers as we need to follow certain standard of pricing given by the association.

Anything you wish…

  1. Family portrait – Unlimited number of people for 1 price
  2. Newborn – Let’s try some artistic images worth thousand of dollars at the comfort of your home.
  3. Kids Photography – Let’s run on the park and have fun while I try to get the best moment
  4. Pre-wedding / Post-wedding portrait – Come and put your wedding gown now and we’ll find romantic images.
  5. Friends Portrait – Take all your office mates, buddies, college mates etc and have fun with the portraiture session at any place you wish. If you have no idea where, I will tell you my idea 😉
  6. And more…

This is ONLY LIMITED to the first 5 sessions!

Hurry up!

email me at saifulnang@candidsyndrome.com for booking arrangement.

.

SAIFUL NANG (Signature Photographers)
CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

Mat Saleh semua terrer, Org Malaysia semua tiru?

Dah lama nak ketengahkan isu ni. Selepas salah seorang jurugambar yang agak terkenal di USA setelah lebih 2 kali membuat style gambar seakan-akan koordinasi pose yang sama dengan yang saya pernah buat dan masukkan dalam website saya www.saifulnang.net dan juga blog ini. Saya pernah hantar email beberapa kali dengan beliau (Mat Saleh Amareka ni lah hehehe), just pasal kita pun admire gambar dia yang mantap-mantap.

Satu hari, saya pergi shooting gambar dan upload. Saya pre-visualize dulu, lagi-lagi kalau ambik gambar portrait. Saya sentiasa fikirkan, saya taknak gambar saya sama macam orang lain, dan juga gambar-gambar saya yang sebelum-sebelum. Nak special touch punya pasal, saya sentiasa mengelakkan diri dari get-influenced dari website2 photographer handalan sebelum saya pre-visualize idea saya dalam sketches. Hasilnya….saya nak yang original lah. Client syokkk sangat dan happy sangat pasal dia kata, tak pernah tengok gambar macam ni.

Sebagai photographer….saya pun terasa macam ayam jantan yang berkokok lah. Rasa gagah dan mantap.

Seminggu kemudian saya masukkan dalam blog dan juga website saya dengan bangganya. 3 minggu kemudian ada photographer Malaysia tegur saya dalam facebook message…”SN, gambar SN ada tiru ala-ala XXXX ke? pasal sama lah….”

Biasalah jurugambar macam saya ni, pantang betul orang kata gambar saya macam orang itu atau orang ini (walaupun orang itu ialah jurugambar terhebat dunia) kerana Saiful Nang is Saiful Nang. Bila mintak dia tunjuk kat mana yang sama, dia tunjuk lah gambar saya dan juga gambar Mat Saleh tu. Saya agak terkejut lah…tapi saya diam jer. Pasal saya tahu dalam dunia ni, idea kadang2 clash…tersama idea itu adalah biasa. Tapi tak puas hati bila orang cakap kita tiru, jadi kita bagitau dia, tak…ini bukan tiru tapi mungkin kebetulan sama.

Hari berganti hari…bulan berganti bulan….

Situasi yang sama…tiba-tiba berlaku semula. Kali ni seorang peminat saya dari blog ini yang menegur…”Ehhh…gambar SN ni macam xxxx punya gambar lah”. Sekali lagik saya rasa menyirap. Tengok-tengok…photographer yang sama juga yang buat pose yang boleh dikatakan 90% identical. Dan sekali lagi…orang cakap saya MENIRU.

Susahkan jadi orang Malaysia ni. Walaupun kita yang invent, kalau Mat saleh yang tiru pun…tetap jugak kita yang dicop meniru. Saya menagih perubahan mentaliti agar kita mula melihat sebenarnya…kita adalah bangsa yang hebat YANG ORANG LUAR PUN PANDANG DAN TIRU….tetapi, saya tak marahkan photographer yang meniru gambar saya tu. Tetapi…kecewa dengan persepsi yang melihat…Bangsa Malaysia sebagai bangsa 2nd class….dan lagi teruk, yang anggapan itu datang dari Bangsa Malaysia juga.

Kesian Mahathir, penat berbuih cakap MALAYSIA BOLEH!

Rupanya…Orang Malaysia sendiri rasa….Malaysia tak boleh.

.

SAIFUL NANG (Signature Photographers)
CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

Saiful Nang Pty. Ltd – Perth (What say you?)

We spent a week there for raya celebration. I went there with my family. One of the main purposes is to witness myself what people told me about the “city of opportunity”. I went there and found that, Perth is a layback city where people and businesses are well regulated. As a result…it’s a city that full of opportunity. No more racism, no more corruption in business. People will pay high for good services regardless of skin colour. That’s all I want. A recognition because of “artworks” not skin colour.

I had quite a fun time strolling around Rafiz and his family in Australia. We went to Whiteman’s Park (a little sub-urban area). Kautshar (picture) is Rafiz’s first child. The first baby picture is Kauthar little brother. I have to say sorry to many Malaysian resides there as I can’t take anymore session due to a short stay. If you still interested, come and email me at saifulnang@candidsyndrome.com and tell me your interest. I can shoot a family portrait which normally cost you AUD3,000-7,000 from only AUD2,500 – with a very nice album and frame. Tell your friends who wish to hire me as I’ll come there again perhaps in November or January. I can only take 3 session in a week. If you have to pay AUD3k-7k for a studio that shoot you for an hour without digital images returned to you for your personal handling….you can get half day shootings (or a whole day) and edited images returned for your keepsake and personal handling.

Grab this opportunity. Please tell your Aussie friends as well about this. Because they know best…this is very cheap! I have made your job to tell them easier…just ask your friends to see my portfolio at www.saifulnang.net (not this blog).

Finally, thanks for Rafiz, Huda and Budiman’s family for a warm welcome to me and family. We feel really home eventhough we are thousand miles away from our real home. Hope to see you again. Rafiz…tell your friends my offer 😉

.

SAIFUL NANG (Signature Photographers)
CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

image_pdfimage_print