Saiful Nang palsu!

Just a quick announcement sahaja. Ada individu yang tak bertanggungjawab menggunakan nickname saiful nang, saifulnang ataupun SN telah memberikan banyak komen-komen “Macam Bagus” di blog-blog lain (mungkin anda juga). Ada yang mengkritik, ada yang mengutuk, ada yang sengaja memuji, dan banyak lagi. Saya pun dah lali dengan benda ni, cuma tak larat nak jawap soalan orang ramai…jadi saya buat lah announcement ini. Untuk pengetahuan semua, saya tak mengamalkan komen mengomen di blog-blog orang lain. Terima kasih 😉

image_pdfimage_print

13 Replies to “Saiful Nang palsu!”

  1. biasanya tuan blog tu sendiri boleh check IP mana datang komen tu.. silap2 boleh tau alamat komputer tu..
    rendah sungguh darjat orang yg dengki macam ni.. takda kerja lain

  2. Is it really u leaving comment on my blog? If it’s really you, we all yg terkinja² kegembiraan sbb u yg amek gmbr.. And 1 of the photo, we all tunjuk kat kamera ramai².. Do send the photo to me sbb nak tunjuk proof kat org~

  3. lar yeke ??
    so org yg pernah komen kat page saya tu bkn SNla??
    jeng2~!!!
    siap la punya kerja.
    rajin tol die ek..
    agaknye org yg dajal tu takde life rasenya tu..

  4. Saifulnang..nama yg x asing lg dlm dunia photographer..everybody wish to be like him.. to have a splendid skill like him..ape2 pun wish u all the best bro..

    salam from my cousin julianita,ur ex friends ms kt jb dlu..die kate da 10taun xjmpe..

  5. Ada juga yang menipu. kenapa ada nak masukkan pasir dalam periuk nasi orang lain. Ini soal rezeki dan usaha. Siapa yang usaha lebih maka dia akan dapat lebih. Tak kira kita ni muda ke , lama ke, tua ke , muda ke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *