Masreena Maskamal Khan & Tawfiq Datuk Seri Md Ajib by Saiful Nang

Tuakr angin sikit, sekarang cuba explore banyak pasal b/w photos. Dah lama perap gambar ni, dan juga banyak gambar2 wedding yang lain yan gmasih terperap menunggu2 bila lah dapat di upload kan ke dalam blog ini. Since this upload is not a part of our contract with the customers, now to all my valued customers, if u want your pictures to be uploaded here…please let me know, then I’ll prioritize your wedding collection to be publisize here 😉 But promise to me kay…u have to let everyone know about the entry. Tell your paklang, pak ngah, paklong, maklong, makngah, maklang, mak uda, mak anjang, mak usu, ipar duai, nenek, atuk dan ramai lagi lah…then…I’ll be much happy hehehhe.

This time, Masreena & Tawfiq…both of them used to be my student back in Limkokwing. But Tawfiq switched his interest and now he’s a licensed commercial pilot while Masreena also changed the wind (hahahhah …tukar angin) and now working as a banker. Tawfiq’s mom insisted to host this wedding in Javanese theme. So there u can see the Javanese touch on the wedding dress as well as the whole setup of the ballroom. These pictures purposely uploaded to tease them before they get the album done…ENJOICE!

1st gathering ThePhotoMama.Com

1st time saya buat gathering macam ini yang melibatkan kehadiran penuh (saya pun tak check tapi semuanya lebih dari yang dijangka). Kalau sebelum ni ada tertanya2 lah apa lah yang saya buat lama sangat tak update blog ni. Haa…ini lah salah 1 projeknya. Selepas kelahiran Orked, saya jadi minat sangat ambik gambar anak. Tapi saya masih lagi wedding photographer dan saya tak ambik gambar anak orang lain sangat. TAPI…saya enjoy pulak bila mengajar orang lain supaya meraka boleh dapat koleksi gambar anak mereka setiap hari.

Makin lama makin busy pula, saya akan cuba akan bawakan wedding2 pictures insyaAllah…kalau tak dapat banyak, saya letak lah 2-3 keping hehhehe. Jadi kepada all mothers yang belum lagi mendaftar the ThePhotoMama.Com boleh register sekarang secara percuma dan join komuniti ONLINE utk mommies and daddies belajar photography.

Enjoice!

.

SAIFUL NANG
CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)
saifulnang@candidsyndrome.com

Founding Members of ClickCouture, Wedding Professional Gang!
www.clickcouture.com.my
.

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

Saiful Nang's Facebook profile

image_pdfimage_print

5 Replies to “Masreena Maskamal Khan & Tawfiq Datuk Seri Md Ajib by Saiful Nang”

  1. Mmg cantek gambo pengantin nye ..sn mmg photog kenduwi kahwen yg paling berjaya . Sgt klasik gambo bnw

    Thanks utk ajaran sn …banyak info yg boley di pelajari …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *