Tahniah Pak Tarm

Tahniah kepada Pak Tarm ataupun nama sebenarnya Tarmizi iaitu orang yang bertanggungjawap dalam menguruskan segala sistem digital dan online antara kami dengan pelanggan-pelanggan. Beliau juga orang yang penting untuk mencipta pelbagai sistem-sistem baru web base utk keselesaan photographer, kakitangan dan paling utama…pelanggan. Ye itu dia..Pak Tarm ialah web engineer CandidSyndrome yang baru selamat bernikah dengan gadis pilihan beliau pada hari ini. Semasa saya menulis ni, mesti Tarm dan isterinya sedang menyental periuk nasik dan lauk kenduri semua.

Gamabr di atas di ambil 2 hari sebelum Pak Tarm mengakhirkan zaman bujangnya. Dalam gambar ni semua msih bujang lagi buat masa ini kecuali orang yg kacak memegang gitar tu. Ternyata teori orang kacak mesti dah kahwin itu adalah benar. Lihatlah yang lain2 tu, hari-hari cas hensem konon…hmmm…ntah lahhhh…tak laku jugak. Sekali lagi, Tahniah Pak Tarm…cuti panjang akan approve apabila Project kita selesai dengan mantappp !

BOSS

image_pdfimage_print

9 Replies to “Tahniah Pak Tarm”

  1. ????????!! ? ??? ?????
    ???? ???? ?? ????? ???? ???? ???? ?????? ?? ?????

    doa utk orang baru kawen.

    maknanya, cepat2 dapat anak! kakakaka

    ditujukan buat udey, kawen2lah.. kakakaka (ostat udey kan kewl, mana bleh marah2) kakaka

  2. tahniah pak tamm…

    moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat..member CS yang lain bila lagi? jgn jelos lak bila geng dah kawin..tercapai misi negara menambah populasi rakyat..

  3. heh. selamat pengantin baru untuk pak tarm.[walaupun tak kenal yang mana satu]

    nanti mintak cuti lama-lama ngan bos.

    yer lah kan…nape la orang_yang_kacak_mesti_dah_kahwin? ^_^

    salam singgah

  4. cehh… yang kawen awal tu laa yang tak ensem.. kena kawen cepat2 bila ada orang nak.. yang bujang lagi nie steady lagi. Lagipun ko jer yang gatal nak kawen cepat..hak hak hak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *