Dr. Anny Yusnida bt Dato’ Hj. Yusup & Dr. Herman bin Hj. Che Hussin

Dah lama tak update gambar wedding. Ni baru nak mula balik semula. Ada banyak jugak wedding in queue. Berkenaan Dr. Anny dan Dr. Herman kedua-duanya adalah doktor di Ireland. Secara automatik, kawan-kawan mereka yang datang juga ramainya dari Ireland dan juga dari kalangan Doktor-doktor juga. Harap-harap hajat Dr. Anny untuk bawa saya ke Dublin ambik gambar baby dia nanti (nanti tu tak tau lagi bila) akan tercapai hendaknya. Boleh lah saya bersama isteri saya dan Orked pergi jalan-jalan di Dublin. Panggillah saya, saya sedia ke Ireland pada bila-bila masa (kecuali kalau dah ada booking dan janganlah time winter hehehe)

Kepada yang lain2, ada slideshow kat atas tu tengok2 lah ek. Enjoice!

.

.

RUANGAN PEMBACA BLOG SN

Dari Aida Nassir kepada SN. Terima kasih banyak-banyak semoga selalu selalulah melawat blog ini :D
Dari Aida Nassir kepada SN. Terima kasih banyak-banyak semoga selalu selalulah melawat blog ini 😀
salam SN...  dulu2 sekali2 sekala je dtg blog SN tapi sejak Orked lahir makin rajin sy g blog SN ni...hari2 sampai 2-3 kali (tak tipu ni...betul2)... ;)  sy suka baca kisah2 SN sebelum SN betul2 jadi photographer tegar macam sekarang... (tegar tu macam teruk je bunyinya??? tapi itulah yang sesuai dak?)... pape pun teruskan berkarya dan terus kukuhkan kedudukan yang ada sekarang...ramai yang sokong kerjaya SN ni...sy pun tak terkecuali...  gambar ni saya amek masa tgh keje kat lab it sekolah puteri seremban...it lab assisstant... cikgu cikgi tgk pun dia tak marah sy buka2 pape website...tapi tak kreatif langsung la saya amek gambar2 ni...
salam SN... dulu2 sekali2 sekala je dtg blog SN tapi sejak Orked lahir makin rajin sy g blog SN ni...hari2 sampai 2-3 kali (tak tipu ni...betul2)... 😉 sy suka baca kisah2 SN sebelum SN betul2 jadi photographer tegar macam sekarang... (tegar tu macam teruk je bunyinya??? tapi itulah yang sesuai dak?)... pape pun teruskan berkarya dan terus kukuhkan kedudukan yang ada sekarang...ramai yang sokong kerjaya SN ni...sy pun tak terkecuali... gambar ni saya amek masa tgh keje kat lab it sekolah puteri seremban...it lab assisstant... cikgu cikgi tgk pun dia tak marah sy buka2 pape website...tapi tak kreatif langsung la saya amek gambar2 ni...

.

.

SAIFUL NANG
CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)
saifulnang@candidsyndrome.com

Founding Members of ClickCouture, Wedding Professional Gang!
www.clickcouture.com.my
.

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

Saiful Nang's Facebook profile

image_pdfimage_print

5 Replies to “Dr. Anny Yusnida bt Dato’ Hj. Yusup & Dr. Herman bin Hj. Che Hussin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *