Mirror Update : From original entry at http://mytripletspunye.blogspot.com

Early in the morning check email ni masa tengah tunggu my car got her 50,000km routine service kat Glenmarie. Tiba-tiba terkejut tengok i email ni, bagi link kat this entry. I giggled watching all of them. This might be another die-hard fan of The PhotoMama ni. Thanks Munirah Hanim for all these amazing entry. Ada juga beberapa readers yg buat entry macam ni tapi tak masuk blog bukan kerana tak cantik atau tak best tapi kerana saya kenal anak-anak ni personally. Dari abah, mama ke atuk dan nenek budak-budak ni saya kenal. Kalau nak tau, kalau ingat lagi saya cerita tentang pesanan Captain Jahudi (dalam entry sebelum-sebelum ni), budak-budak ni cucu Captain Jahudi lah. Oke…ENJOICE!!!

—————————————————————————————————————–

ORIGINAL ENTRY, CLICK HERE

Early morning, while mOmmy was reading the newspaper…this lil’ boy decided to surf the internet…

Suddenly, he notice his big sista wanna attack the laptop


uZAir “ohhh NOOO, i better get a closer look at this website before my sister comes”


And here comes the big sista showing of her skill, surfing the net…
athirAh: “camni lar uZAir…scroll down, buat ape dari tadi tgk muka uncle2 ni?”


athirAh: “ha, tgk muka baby ni kan lagi bes!!! Ni Orked tau uZAir, nanti die besar skit kite ajak die main with us kay!”

*tgk tu…smpai meleleh leleh air liur tgk muka Orked!
(and at the same time athirAh was wondering “asal lar mOmmy kite tak amiq gambar kami cun cun macam ni?)
mOmmy “kena tunggu uncle SN launch photomama kay athirAh”
image_pdfimage_print

One Reply to “Mirror Update : From original entry at http://mytripletspunye.blogspot.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *