PhotoCamp 4 is now Launch!

Klik poster di atas untuk maklumat lanjut tentang Kursus Fotografi Jangkapendek yang padat dengan teori dan latihan fotografi yang terkenal dan paling mendapat sambutan tinggi. Kesemua sesi yang telah dilancarkan sebelum ini telahpun HABIS DI TEMPAH. Kepada yang lain, JANGAN TUNGGU LAGI. Klik poster di atas, baca dan fahamkan konsep PhotoCamp dan REGISTER LAH ANDA SECARA ONLINE DI SANA.

image_pdfimage_print

6 Replies to “PhotoCamp 4 is now Launch!”

  1. boleh sahaja…cuma perlu register dan transfer deposit kepada akaun bank yang akan diberikan selepas pendaftaran. PhotoCamp 2 ni pun ramai peserta dari Brunei dan PhotoCamp 3 ada beberapa dari Singapura.

  2. aku mmg minat gler fotografi nih..tapi duit xderla…aperpun aku takde…camdera digital bese tu aderla…hem…tapi aku mmg suke something unique and art…hopefully bende nih diteruskan n time tu aku dh dpt kumpul duit n menjayakan cita2 aku…amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *