56 Replies to “BUKU SULONG DARI SAIFUL NANG untuk Jurugambar”

  1. salam bro…
    tak kira nak gak booking gak..
    teringat arwah abah cakap
    ” kita idup ngn ilmu yg kita cari..klu ilmu tu digunekan ke jalan yg benar berkat la idup kita wlpun byk ranjau nyer..tp klu disalah gunakan tiada ketenteraman dalam idup wlpun kita jutawan..”
    HIDUP ANAK MELAYU 🙂

  2. buku yang sangat dinanti-nantikan oleh penggiat fotografi. Tahniah Saiful atas kemurahan hati berkongsi cerita. Tidak kira apa harganya, tapi ilmu itu nyatanya tiada tolok bandingnya dengan wang ringgit. Saya akan beli, ini pelaburan dan yang paling penting, ini adalah kisah benar.

  3. wah!!! bestnye ada buku SN coming!!! u noe bru2 nie, saya ada terfikir SN kalau buat buku bagus nie….n nw…alhamdullilah apa yang saya fikirkan dan tunggu2 selama ini menjadi kenyataan…nway congrates SN!! n ucingitam….jeles ehh….;p congrates again..:) can`t wait 2 get a copy of it…kalau SN baik ati kirim kat saya satu..hehehe bleh kan?? ;p

  4. TAHNIAH…yes SN,
    ni yg saya tunggu2kan..
    heheheh ni sudah bagus..
    tgk j la nanti jualan nya..
    cam pisang panas…
    harap2 photo camp yg akan dtg ni..
    dah ada,so saya leh dapat kan nye..
    secara exklusif..hehehehe sy nak jadi dlm glgn petama dapat ni..
    hehehehe…apa la isinye tu..
    tak sabo teman yob..hehehehe

  5. wah…kitab berguna kepada semua photographer nih…minta maaf, boleh saya tau brapekah anggaran harga buku nih dan akan disebarkan kesemua pelusuk tanahair x? takut2 ade kar certain area jer..hehehe

  6. cheers to SN!
    alhamdulillah..terhasil jugak satu buku utk manfaat semua ye..
    can’t wait to get my hands on it!hihi… 🙂
    pretty excited huh bout this ‘baby’ am i rite SN?
    1st baby dh kuar..ni yg 2nd ‘baby’ plak..hehe.
    btw,nk signature gak!!!huhu.. 😛
    congrats to SN!!

  7. Trust me, you are in a good position to start an online business. Tak macam Internet Marketeer yang melata kat seluruh alam cyber nih. So, pedulikkan apa kata orang (macam u biasa buat..hehe), start generate income lagi… rezeki Orked le nih….heheh. Good luck bro.. – U inspired me again & again… thankx!

  8. cis.. untung kak intan
    dapat somi jutawan ekeke/
    uncle saipul..kite nak tanya beberape soalan laa. nape mahal sgt ek photocamp ni? baya bulan2 xleh ke?
    nak kumpol ribu2 tu
    payah la..nanty org lain sume dah booking..
    pertimbang kan ehh uncle!! :))

  9. Gagah, kursus AfterEffect Adobe 5 hari RM5,000, kursus 2 hari untuk Pengurusan Professional RM3,600 (tanpa stay hotel pun), jadi RM1,500 utk photocamp 3 hari 2 malam dan tido di resort dengan semua makan minum cukup…agak2 rasanya…saya ada buat apa2 untung tak?? Kalau nak dibandingkan dengan kursus2 yang saya bandingkan di atas tu.

    It’s our contribution to people (for most of it)

  10. how much the book costs? I really want to buy the book as a present to my sister! She is fanatic with SN’s photography! and I want the autograph too!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *