PhotoCamp 2009 is now OPEN FOR REGISTRATION!

PhotoCamp siri 1 dan 2 telah penuh ditempah. PhotoCamp 2 bakal menyaksikan 5 orang peserta antarabangsa dari negara Brunei Darussalam. PhotoCamp 2009 juga bakal disertai oleh sekumpulan jurugambar dari Indonesia dan juga Brunei.

Jadilah Photographer yang menghasilkan gamabr tahap PROFESSIONAL dalam masa 3 hari. CLICK GAMBAR DI ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

TEMPAT ADALAH TERHAD

image_pdfimage_print

7 Replies to “PhotoCamp 2009 is now OPEN FOR REGISTRATION!”

  1. TAHNIAH!!!
    tahniah SN,akhirnya ada jugak photocamp3..diadakan..sy dapat rasakan photocamp adlah satu pembelajaran fotografi yg lengkap..walaupun dalam kesibukkan SN,tapi dapat juga di teruskan photocham ni..dan saya harap..photocamp ni dapat diteruskan..dari semasa ke semasa..
    dan..mungkin dalam masa2 akan datang peserta yg telah pergi juga dapat di beri peluang lagi..ini d sebabkan dari semasa ke semasa msti ada benda yang terbaru..betul tak?? jadi bila ada peluang sebegini,sgt baik la..bagi pendapat peribadi saya la..sy betul2 tabik la SN..lagipun tak sabar nak pegi photocamp ni..hehehehe..

  2. Fozan, yang dah pergi tu takyahlah pergi lagik heheheh…bagi peluang kat org lain. Yang penting kena practice banyak2 lepas dah balik dari photocamp. Kalau tak….nanti yang dah ad apun akan kaput.

  3. haa..betul2..
    tapi bagi saya la kan..rase mcam..
    jales plak..ada yg 3…msti ada benda baru kan dari yg ke 2..
    hehehehehe pantang org dapat lebih..
    hehehehehehe

  4. Azami B.

    Di Borneo kami InsyaAllah akan adakan PhotoCamp di Brunei dalam bulan April dan juga anjuran bersama Kelab Fotografi Kenyalang (dlm perancangan) yang bakal di adakan di sekitar Kuching Sarawak. Tunggu sahaja pengumumannya 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *