Berita Baik sempena tahun baru

Saya dan isteri semasa dalam lawatan penyelidikan pendidikan di Tokyo – Ini selfie ok! ;-)

 

Ok, sebenarnya saya bukanlah seorang yang aktif dalam aktiviti-aktiviti pada malam hari. Pada waktu siang pun banyak habis pada kerja. Dari pagi pergi bekerja, malam balik ke rumah dan selepas makan malam bergegas ke RUmah Pengasih Warga Prihatin pula. Pulang ke rumah semula dalam sekitar jam 3-4 pagi. Kadang-kadang terus pusing sampai 7 pagi. Balik rumah cuma mandi dan terus bekerja semula. Memang sibuk kan? Tapi itulah kehidupan saya dengan masa yang terbatas itu. Mungkin dengan kehadiran berita ini korang akan rasa saya ini aktif sangat. Sikit-sikit nak ON, sikit-sikit nak ON.

Apapun, oklah…ini beritanya. Saya sekeluarga akan menerima ahli ke 6 kami (anak saya yang ke-4)

* Anda boleh tepuk tangan sekarang sambil berdiri

Sebelum anda katakannya…yeps…dah berderet-deret macam keretapi. Buat masa ini, kami tak plan langsung tapi boleh pulak jadi 2 tahun sorang ni 🙂 Rezeki Allah nak beri. Dalam hati, kami harap yang keempat ni anak lelaki pula. Apapun, kami tak kisah asalkan anak itu sihat dan mampu menjadi anak yang bermanafaat kepada manusia, kami dah happy dah.

Ok itu sahaja.

Anda boleh share-man cerita ini kalau anda mahu.

SAIFUL NANG
Peladang Berjaya