Sama tak Serupa

Add me at saifulnang@gmail.com

.

.

.

Lama dah orang main facebook ni. Orang pertama yang suruh bukak facebook ni ialah my mother in-law. Pasal dia nak ikut my dad-in-law kerja di luar negara, jadi the best way to share pictures ialah melalui facebook. Tapi dah dekat 1 tahun my facebook ni sunyi sepi jer, setakat nak tunggu sapa2 terjumpa untuk add. Baru2 ni baru sempat explore sikit2…menarik jugak. Cuma tak sempat nak main game macam2 hehehhe. Ok guys, add me if u like it 😉

.

.

Kad ni diberi oleh seorang client CS yang datang petang tadi. Dia tau CS mUCHHHH EARLIERR than KS (Kandid Sindrom). Jadi bila jurufoto ni memperkenalkan dirinya dari Kandid Sindrom (bunyi bila disebut mmg sama dgn candidsyndrome) jadi beliau pun minta lah business card dia. Tapi takpa lah…kita sama2 cari makan, harap KS juga boleh berjaya dengan identiti mereka sendiri nanti. Untuk yang berada di Langkawi, CS is CandidSyndrome ek, bukan Kandid Sindrom.

.

SAIFUL NANG
p/s teringat dulu pernah beli kasut jenama Abibas masa kecik2 dulu

image_pdfimage_print

14 Replies to “Sama tak Serupa”

  1. aduhhh!!
    Aku tak paham ler macam mana ada makhluk macam ni. Aku ada jumpa lagi dua-tiga clone CS…mungkin tak se-extreme KS..tapi nama yang ala-ala sama ler maksudnya. Dia orang ni tak tau malu ke…isk.

  2. itu la dinamakan stlateji maketing loh! If u pemes, get leady for counterfeit… but at lis, CS buleh bangga ma…. sudah bikin satu tlademak kasi olang ikut…

  3. Pertama kali saya mendengar nama syarikat “Candid Syndrome” saya faham sebagai satu stail mengambil gambar-gambar “candid”. Isteri saya pula berkata;” Macam nama penyakit la pulak”. Kalau diterjemahkan ke Bahasa Melayu, bukankah patut menjadi “Sindrom penyakit Kandid”?

  4. rezeki masing 2 dah di tentukan ALLAH.apa nak risau ,tapi kalu nak clone pun tengok2 le skit….nasib baik dia tak pakai nama sepol ning ala ala ning bezura plak……he he.malu le skit ….

  5. mana agaknye dier dapat idea nama KandidSindrom tu, takpe la esok saya nak tukar nama saya jadi JesikaKlaire, on the next month JusohVilla. anyway goodluck for both of KS n CS..

    p/s: masa kecik2 dulu tak mampu beli NIKE DUNK, ALIPH pon jadi la.. janji Kumpolan Search.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *