UPDATE PHOTOCAMP 2008 – SIRI 2


.

Untuk keterangan lanjut click gambar di atas.

Semua tempat untuk special rate EARLY BIRD TELAH HABIS di tempah.
Selebihnya adalah pada kadar biasa iaitu pada RM1300 untuk peserta
dari Photoskool dan RM1500 untuk orang luar dan RM1600 untuk
pembayaran melalui LO kerajaan (Walaubagaimanapun, deposit tunai
oleh peserta perlu didahului dan akan dikembalikan secara langsung kpd
peserta selepas LO diterima.

SENARAI YANG CONFIRM

  1. jemirudin
  2. nur hakem
  3. khairul bariah
  4. Mohamad Rahfidi Bin Yusoff Ajardin
  5. mohd fadzil
  6. Mohd Riduan Bin Rosli
  7. Muhammad Firdaus
  8. Md. Azri bin A.Latiff
  9. EWAN THANIE BIN SHAMSUDIN
  10. shahrizan
  11. Harmizi Bin Halim
  12. Abdillah Ahmad
  13. SUZANOR ALI
  14. Zulkhairi Abas
  15. mohd nor azam
  16. syed fazilah
  17. aziz
  18. adli ( UTM)
  19. wafa
  20. khairul fahmi
  21. hadi
  22. Bahar
  23. muhammad fauzhan bin noor shakhah
  24. azam
  25. Nik Mohd Alim Mizee Nik Mahmod
  26. jasripin
  27. aliff mahadzir b. ralman amir

BERDAFTAR TAPI MASIH BELUM CONFIRM

  1. Azmin Zulkifli
  2. Nor Azwin Wariz
  3. Suhali Khamis
  4. Iskandar Satria Ishak
  5. ABDUL YAZIZ KASSIM
  6. Fadhlan Faizal Nuruddin
  7. Mohd azizi zulkefle
  8. Mohd Afandi Bin Sulaiman
  9. Suhair Amar Bin Sa’aidin
  10. Siti Rahmah Mansor
  11. Faizul Azley b. Abd Muain
  12. Syahreil Hafiz Samsudin
  13. Mazlan Saimin
  14. Liza Marican
  15. Daryl Khoo
  16. kamal rabah
  17. Zainal Abd Halim (bukan Zainal Reuters, kebetulan nama sama)
  18. Azlin Kamaruddin
  19. Mohd Hafiz
  20. Mohd Noor Adnan Hj Che Kob
  21. Sharifah Intan Baizura Aljunid
  22. Azami Bongsu
  23. Mohd Afandi Sulaiman
  24. Mohd Sukri Md Azhari
  25. MUHAMMAD FITRI BIN AYUB
  26. LATIFFAH BINTI MASURI
  27. Mohd Ikmalul Imtihan
  28. Haznim Ahmad
  29. Mohd Firdaus Bin Ridzuan
  30. MUHAMMAD A’RIF BIN MAS’OD
  31. Amirnuddin Bin Sapar
  32. WAN AZLIDA WAN MUDA
  33. Mohd Azrul Abdul Karim
  34. meor johari bin abdul hamid
  35. Mohammad Azhar Bin Abdul Malek
  36. azli ariffin
  37. Mohd Fairuz Bin Mislan
  38. Norizan Binti Ramli
  39. mumtazah Saa
  40. Ahmad Naim abdul Mutalib
  41. Mohd Farid Iqbal B. Saahari
  42. SITI ARVINA BINTI YUNOS
  43. Mohammad Waffa Bin Abdul Wahab
  44. Annekz
  45. Mohd Hairul Azekey b. Harun
  46. Mohd Fathi Nazmi Bin Noor Azhan
  47. SALI MUHAMMAD BIN LAMJI HANI
  48. RIDZ AHMAD
  49. Hasrul Anwar Bin Hussain
  50. Iskandar bin Abdul Razak

List dalam pendaftaran telah meningkat sehingga 50 orang lebih dan hanya 21 orang buat masa ini yang telah memberikan komitmen. Kami HANYA akan menerima maksima 30 orang peserta dan hanya tinggal 9 orang sahaja lagi.

Menurut maklumbalas yang kami terima, KESEMUA masih berminat tetapi mengambil sikap berlengah. PhotoCamp 2008 siri ke-2 adalah siri terakhir pada tahun ini. Jangan tunggu untuk siri ke-3. Saya tak rasa siri ke-3 akan ada buat masa ini.

DAFTAR DAN BUAT BAYARAN SEKARANG bagi mengelakkan sebarang kekecewaan.

image_pdfimage_print

13 Replies to “UPDATE PHOTOCAMP 2008 – SIRI 2”

  1. Diharap pihak CS dapat ‘strike out’ nama peserta yang sudah mengesahkan tempat untuk Siri 1 dan 2 dari senarai BERDAFTAR TAPI BELUM CONFIRM. Nama saya dan sesetengah nama peserta lain sudah “confirm” tetapi masih disenaraikan di dalam nama yang belum “confirm”. Sekian, terima kasih.

  2. hi. i nak dapatkan maklumat pasal photocamp ni. Tentang topik yg bakal diajar dll. Kat mana boleh i dapatkan?

    Am interested to join. But need to know the details.

    THanks.

  3. SN sy bkn belengah…
    tapi sy mmemerlukan mase sedikit saja lagi..
    wang yg d kumpul hampir sangat2 tok mencapai
    jumlah bayaraan deposit 2…
    seperti mane sy cakap dlu..
    sy mmg nak pegi..
    tapi memerlukan seedikt mase saje lagi..
    saya pun dah naik gigil ni..
    tgk makin ramai..n takut tak sempat nak join..
    hampeh n kecewa nanti saya SN..
    doakan sy dapat pegi kali ni SN…AMINNNN…….

  4. aslmkm.
    Saya dah bank in deposit. Nama pun dah masuk senarai confirm(no.5),
    tapi adakah nama saya masih ada dlm senarai belum confirm juga(no.29)…

    Satu perkara lagi ialah, nama yg booking ni takde resit ke? Atau pengesahan booking..Bukan apa, kut2 nama ada yg serupa tapi org lain.

  5. SN..
    nak tanye skit ni..
    bley tak bagi saya keterangan dgn lebih lanjut..
    tok pergi ketempat tu..
    sy kan org jauh..kot2 tersesat payah..
    dan pasal kemudahan pengangkutan tok g tempat tu..
    satu lagi adakah pada 27hb tu dah memang ad kat situ or
    27hb tu baru nak datang situ..
    mintak kerjesama SN tok beri keterangan dgn lebih lanjut…
    terimakasih…

  6. Fahmi,

    Boleh guna bank-draft atau
    money order. Pembayaran melalui
    check boleh terus bank-in sekarang
    dan masa photocamp nanti tinggal datang
    bawa bukti pembayaran sahaja.

    SN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *