Aini Kahwin (CSian yang kedua kahwin selepas saya)

Gambar di atas dari mukhriz latif 

.

Tahniah kat Aini dan Wawi yang telah selamat diijabkabulkan pada hari sabtu baru ni. Wawi dgn Aini bertemu dalam forum PhotoSkool  (Forum fotografi yg saya asaskan kira2 3 tahun yg lepas). Hubungan yang dirahsiakan sekian lama, sekarang dah takleh rahsia2 kerana semua orang dah tahu dah.

Aini ni dikalangan photographer2 CS ni kiranya macam Mak Tiri lah. Dia selalu bebel photographer2 dan designer2 kat dalam ofis yang buat kerja tak ikut schedule dan macam2 lagi. Tapi dia ni lah orang yang paling banyak kena marah dengan saya. Photographer buat hal dia kena marah, designer buat hal dia kena marah, akaun tak balance dia kena marah, target tak achieve pun dia kena marah. Kerja dia pulak weekend2 pun kena angkat telefon kalau saya yg call, pasal kerja orang2 macam dia dimana2pun mmg hp kena sentiasa on kerana orang2 berjawatan seperti Aini ni banyak pegang pengurusan akaun, inventori dan pemfailan…dan macam2 kalau weekend kita kena selongkar file utk cari data mesti dia akan di telefon utk tanya kat mana simpan.  Hanya orang yang tahan sabar boleh kerja macam Aini ni. Btw, congrats Aini & Wawi

GARANGEST BOSS 

image_pdfimage_print

4 Replies to “Aini Kahwin (CSian yang kedua kahwin selepas saya)”

  1. Aini, mewakili CandidSYNDROME Brunei diucapkan tahniah! Kami do’a kan semoga ianya membuahkan kebahagiaan selama-lamanya. Ma’af tak dapat hadir memandangkan assignments yang ketat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *