Saya masih aktif dalam fotografi, malah semakin aktif pula

Desas desus bertiup sepoi-sepoi bahasa yang mengatakan saya sudah mula menumpukan masa untuk pengajian Master saya, dan juga sibuk dalam pengendalian Akademi dan kursus-kursusnya dan sekarang sibuk pula dalam pembikinan filem-filem pendek untuk perkahwinan dan menyebabkan ada pihak berkepentingan cuba meniupkan gossip mengatakan “SAYA SUDAH TIDAK AMBIL GAMBAR LAGI”.

Untuk membersihkan udara (clear the air) heheheh biarlah saya umumkan bahawa saya MASIH AKTIF DALAM FOTOGRAFI dan bukan sahaja masih aktif tetapi semakin aktif. Bezanya, saya tak seaktif dahulu berkongsikan foto-foto yang saya rakamkan untuk tatapan umum di facebook dan blog. Bukan apa, hanya kerana masa yang semakin berkurang kerana dalam masa yang sama juga, saya sudah mula aktif dalam pengurusan akademi saya dan juga sibuk dalam pembangunan pasukan CS Film saya yang kini semakin melonjak-lonjak pula permintaanya.

Saya harap anda semua masih terus menyokong apa-apa perubahan yang saya lakukan.

Harap2 dah clear lah sekarang ni hehehhe.

.

SAIFUL NANG
MPA (UK), WPPI (USA), WPJA, B.SC Media (MMU)

CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

Saiful Nang | Promote Your Page Too

image_pdfimage_print

3 Replies to “Saya masih aktif dalam fotografi, malah semakin aktif pula”

  1. Leave a Comment

    If you would like to make a comment, please fill out the form below.

    Name (required)

    Email (required)

    Website

    Comments

    No Comment

    1.
    yati on February 8, 2011 10:23 pm says

    saya berminat untuk lebih mendalami bidang foto.bole bagi pandangan dan cadangan.

  2. budak2 pun tau orang dengki dengan kau..sabar, yg penting ikhlas..dorang jeles..lagi2 sorang bapa muda yang berjaya (jaga anak baik2..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *