Berita Baikk!! – WOrkshop Terlaris dari SNAP kembali semula.

Setelah kejayaan sessi pertama Ogos lepas dengan perkembangan yang sangat baik peserta-peserta yang dipantau khusus dalam program khas yg dijalankan setiap bulan secara percuma bagi memberikan kritik dan memantau perkembangan kerjaya dan hasilkerja peserta. Itulah kelebihan SNAP yang tiada di mana-mana yang kami ketahui. Kami bukan hanya sekadar “touch n’ go” (anda bayar, datang dan pulang). Di SNAP, semua pesertanya diberikan panduan bagi menerus dan menjalankan aktiviti fotografi mereka serta kerjaya.

Lihat sahaja apa yang mereka katakan di bawah. Itulah luahan mereka dari hati tentang SNAP…

image_pdfimage_print

7 Replies to “Berita Baikk!! – WOrkshop Terlaris dari SNAP kembali semula.”

  1. Salam en. saifulnang,

    Saya ada tanya pejabat agama islam (jakim) tentang kerjaya fotografi perkahwinan melayu dan mereka beri jawapan bahawa kerjaya ini adalah ada unsur subahah dan mungkar, tapi ramai orang tidak menyedarinya. Saya cuma beri peringatan sesama muslim, kerana itu adalah kewajipan. Sekian

  2. Salam singgah sini..

    wah.. bestnya ada program macam ni..
    teringin nak join..
    tapi tak mampu lagi lah..

    minta izin, nak add link blog ni..
    dan nak tuntut ilmu kat sini juga.. (^^,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *