Old Delhi Folks – A souvenir from India

Baru sahaja tiba semula di Delhi dari Moscow. Sekarang dalam transit selama 18 jam sementara menunggu pesawat Malaysia Airlines yang rasa macam lama jer lagi nak sampai. Sementara itu, saja lah nak kongsikan beberapa gambar dari ribuan gambar yang semuaya berjumlah hampir 40GB hanya dalam 2 jam di Old India. Saya rasa tempat ini lah paling fotogenik untuk penggemar fotografi. Saya akan datang semula ke sini. Ahim & I is planning the next Photocamp….we’ll call it…

PHOTOCAMP DELHI

Be ready folks! (just a rough estimation about the idea of the price…RM5,000 all in for 3 days comprehensive workshop)

Enjoice!

.

SAIFUL NANG
MPA (UK), WPPI (USA), WPJA, B.SC Media (MMU)

CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

Saiful Nang | Promote Your Page Too

image_pdfimage_print

4 Replies to “Old Delhi Folks – A souvenir from India”

  1. salam,

    40GB? Pehh… itu storage capacity laptop zaman batu saya dulu2. haha.

    Jadi Mr Photographer guna storage device apa ye? Next job trip ke mana pulak? Pergi lah jauh2 lagi. Bangga betul orang luar memandang tinggi bakat orang2 kita. Outstation jauh2 bagus, biar Kak Intan rindu.. tuh kat blog Orked tuh buktinya. Hahaha

    😛

  2. Hi Saiful,

    Memang nice photos. I tengah tolong u promo your talks di Singapore on 16 May. Poster tuh dah i post in my blog. You can tengok there. Anyway, I attended your talk once di Kuching. I really love your motivation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *