PhotoCamp 2008 – Workshop Camp by Saiful Nang & CandidSyndrome

PENYERTAAN DITUTUP

(FULL-HOUSE)

Click picture for more info.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Oke semua. Penyertaan secara OFFICIAL DITUTUP PADA HARI INI. Berikut adalah senarai nama peserta yang final. Kepada yang ketinggalan, boleh terus berikan nama. Buat masa ini, kami menerima lebih 70 pendaftaran yang belum disahkan. Yang ini akan kami carry forward INSYAALLAH untuk PhotoCamp 2008 Siri-2 yg tak ada dalam perancangan tapi InsyaAllah akan diadakan pada kira2 hujung bulan 10 tahun ini.

Jadi, bagi mengekalkan keberkesanan PhotoCamp, kami terpaksa menutup penyertaan SEKARANG. Ini bagi mengekalkan ratio 1:7 (1 Jurulatih : 7 Pelatih).

Kepada yang masih berminat, nanti boleh daftar dahulu sementara saya cuba untuk mendapatkan tarikh program yang akan datang.

Raja Zool Hillmi Bin Raja Kamal Ariffin
Mohd Reyzal Mazlan
Mohd Redzuan Shah Bin Mohd Roslan
mohamad subhi karim (berx)
Nadia Bahari
Mohd Nazri B Pandak
jasnie
Md.Hairizad Kamdin
NOOR AZFARIZAN BIN DAHRAJ
NONI NORAIKHAH MD YUSOFF
mohd jefry b abd ghani
Azizil Sedek
Nazir Azhari Bin Mohd Anis
Abdillah Ahmad
Zahirudin Bin Suprabto
Kamarudin Kilewon
Shakir Mohamad
ALAN NOOR BIN NOKMAN
lam
faiz
azrul ibawana bin amir
aziz tm
iskandar
hanef – UK
Rozalina Rosli
Aisya Salimah Che Abdul Rahman
Nur Sophian Rifin
Azlindah Binti Hasan
mohd Amin Razali
razlan razali
mohd helmi
Nik Mohd Alim Mizee Nik Mahmod
hafizul hakem
Ariff Fadhillah b Jasmi

Mohd Asri Bin Muda

…………………………………………………………………………………….

Peserta yang telah confirm tidak dibenarkan menarik diri. Sekiranya peserta ingin menarik diri, deposit sebanyak RM400 tidak akan dikembalikan. Walaubagaimanapun, atas sebab2 dan kesulitan2 yang munasabah (MESTi disertakan bukti) dan atas pertimbangan penganjur, pihak penganjur boleh mempertimbangkan untuk meletakkan peserta pada sesi yang akan datang.

PENYERTAAN DITUTUP

(FULL-HOUSE)

image_pdfimage_print

31 Replies to “PhotoCamp 2008 – Workshop Camp by Saiful Nang & CandidSyndrome”

  1. kalau lah cuti,
    dah lama pergi. T_T
    nak pergi…
    SN, nnt buat la program lain time bulan december..
    time tu cuti panjang…huhu

  2. time tu kelas dah start..tunggu saya kerja nanti boleh la pergi..hahaha..baru ada $$ sendiri..tapi saya tetap jugak kene g kl every month..uwaaaaa!! budget x cukup..lain kali lah ye.. 🙁

  3. nadia, cuti panjang saya dan CS tak cuti, banyaaaakkkk sgt kerja. Pasal banyaaakkkkkkkkk sangatt wedding masa tu 😉

    Nady : Study lagi ke? Saya x buat selalu workshop. Selalunya 1 tahun sekali. Itupun tajuk2 yg berlainan.

  4. tu lah..
    lupe…
    wedding byk time cuti..huhu..
    its ok..
    once i have graduate, i’ll join if berkesempatan. huhu.
    tp,2010 la. =S

  5. Erm, nak tanya sikit. Buat deposit terus ke? Macam mana nak tau dah full ke belum before buat deposit? Transport provided tak dari KL – Hulu Langat, Hulu Langat – KL? And.. Kalau tak dapat join tahun ni, tahun depan ada lagi tak? (=

  6. Shafiah, u can actually drive there easily. The map will be given to those who confirmed. Since it’s very near from KL, the transport is not provided. But don’t worry, we’ll take care the food and lodging 😉

  7. Allahuakhbar…..semangat membuak2 nak pegi en SN…
    tapi bile tgk tang tarikh…subhanallah..sy paham en SN
    mesti sibuk pada hari2 lain..tapi sy harap en SN boley
    buat lagi pada masa akan datang..klu boley sy cadangkan sesuatu disini la..sy cadgkan en SN dapat ushakan menulis sebuah buku tentang isi2 penting seperti rahsia kejayaan en SN,teknik2 dlm fotografi,cara selok belok perniagaan fotografi dan sebagainya..utk pengetahuan en SN semasa majalah perkahwinan ning di iklankan di fotopages dulu..bila tibe tarikhnya dikeluarkan..sy seawal pagi lagi sy sudah pergi ke kedai2 buku
    yang berhampiran utk mendapatkan mjlh tersebut,tetapi malangnya belum keluar lagi..selepas seminggu barula sy dapat mjlh tersebut,mungkin sebab sy di johor membuatkan agak lambat sikit..tetapi saya berharap sgt en SN dpt mengeluarkan sebuah buku tentang rahsia kejyaan en SN atau sebagainya..seperti yg dibuat oleh IRFAN(jutawan internet)CHEF LI(jutawan senyap)mungkin ramai peminat en SN yg diluar sana yg gemar membaca..
    saya harap en SN dapat menimbang cadangan saya ni..
    TERIMA KASIH…

  8. surprise hape ke bendanya tu…
    si aini dah pegi email kat dia.
    member tergezut la tapi!
    haha.

    i hope he’ll have a gud time while menimba ilmu dari korang sume..
    dia sangat teruja.. tak sabar2 dah tu…

  9. I’m only studying in Selangor, transport is quite a problem especially since I don’t know my way around Selangor and I don’t have a car to drive around. Looking at the name list, I think by the time I’m able to talk my dad into spending RM1k on me and sort out my transportation issues the list would already be full =/ Make sure you organize another camp next year (= I’ll make sure that I’m well prepared around this time next year!

  10. Akum En SN,

    Teruja sesangat nak menjadi jurugambar profesional seperti anda.Imej2 yg dipaparkan seakan hidup dan bercerita dgn sendirinya.

  11. Mengharapkan En SN datang ke Miri Sarawak untuk mengadakan Boot Camp seperti yg akan diadakan DiHulu langat.

  12. Yusuf, jika ada yang mengundang, pasti saya akan kesana. Tapi kalau saya nak anjurkan di tempat yang saya pun tak tahu bagaimana respon dan penerimaan kepada saya, susah sikitlah. Nanti saya buat kat Miri tadek sape lak datang. Tapi kalau Miri tu boleh join sekali buat kat Brunei ke, buat kat Temburong ke ok gak kan?

  13. Pasti ada yang berminat.Saya mula tertarik dgn prestasi serta kejayaan anda selepas mendapat tahu daripada rakan2 yg mengikuti kursus di Kuching yg dianjurkan oleh KFK baru2 nie.Peluang utk pergi ari tue terlepas coz management utamakn staf yg nak pencen utk timba ilmu utk kegunaan kemudian hari (lepas bersara ler tu).Harap En SN dpt perturunkan Ilmu disini.

  14. SN,nama sy ada dlm list atas (azlindah hasan)..but i will confirm dlm 2 hr lg.. pasal baru dpt tahu kena g induksi government on 26 til 1 august.. kalu betul2 kena g induksi..melepaslah sy..sgt sedey.. really nk join tis camp

  15. SN,
    sy nk bertny,since sy mmg interested utk jd pro photographer,for beginning(even kalu sy nk buat serious photography – b4 i change to others more professional cam) blh tk kalu sy guna cam canon 400D and lance tamron 17-50mm f2.8 for canon mount – i really dun hv any idea what type of camera should i used eventhough u said tat my eyes was the best camera.. really need ur advise SN

  16. SN,
    hurreyy akhirnya sy dpt gak masukan deposit tu.. sorry lambat skit..i want to invite u and candidsyndrome crew to my wedding this comming july 5,hahah..chm tak caya je,kawin je 28-30 dh g photocamp..hehehe.. nasib baik hubby izinkan,mesti inai kat tangan nanti tak ilang lagi..hahaha.. watchaaaaaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *