Joke of the day 1

Just got this from Hazie Harun (my ex-client) from her fwded email. Enjoice reading it!

……………………………………………………………… ……………………………………………………….

This is a collection of leave letters and applications written by people in various places of India ..

1. Infosys, Bangalore : An employee applied for leave as follows:
Since I have to go to my village to sell my land along with my wife, please sanction me one-week leave.

2. This is from Oracle Bangalore:
From an employee who was performing the ‘mundan’ ceremony of his 10 year old son: ‘as I want to shave my son’s head, please leave me for two days..’

3. Another gem from CDAC. Leave-letter from an employee who was performing his daughter’s wedding:
‘as I am marrying my daughter, please grant a week’s leave..’

4. From H.A.L. Administration dept:
‘As my mother-in-law has expired and I am only one responsible for it, please grant me 10 days leave.’

5. Another employee applied for half day leave as follows:
‘Since I’ve to go to the cremation ground at 10 o-clock and I may not return, please grant me half day casual leave’

6. An incident of a leave letter
‘I am suffering from fever, please declare one day holiday.’

7. A leave letter to the headmaster:
‘As I am studying in this school I am suffering from headache. I request you to leave me today’

8. Another leave letter written to the headmaster:
‘As my headache is paining, please grant me leave for the day.’

9. Covering note: ‘I am enclosed herewith…’

10. Another one:
‘Dear Sir: with reference to the above, please refer to my below…’

11. Actual letter written for application of leave:
‘My wife is suffering from sickness and as I am her only husband at home I may be granted leave’.

12. Letter writing: –
‘I am in well here and hope you are also in the same well.’

13. A candidate’s job application:
‘This has reference to your advertisement calling for a ‘ Typist and an Accountant – Male or Female’…As I am both(!! )for the past several years and I can handle both with good experience, I am applying for the post.

image_pdfimage_print

7 Replies to “Joke of the day 1”

  1. Hehehe.. memang kelakar baca jokes kat entry ni. Tapi bila Sab baca entry SN yang lain lebih-lebih lagi mengenai ‘IBU’ tu.. hati rasa cukup tersentuh. Beruntung ada anak macam SN. Sab percaya pada keberkatan yang diperolehi hasil berbuat baik dengan ibu-bapa. Tak semestinya ditunjukkan dalam bentuk kemewahan tapi ada banyak cara lain lagi yang akan Allah berikan yang kadangkala kita sedar.. kadang kala tak sedar. Sebab tu kita kena sentiasa bersyukur dgn apa yang kita ada dan berbuat baiklah selalu dengan ibu-bapa..

  2. Sabrina, apa khabar?? Going to be a mother jugak ke skrg? hehehe. Tu lah Sab, kita menulis blog ni pun (dulu fotopage) kebanyakannya saya tulis cerita dari hati kan. Tu kot yg kdg2 org baca tersentuh 😀

  3. salam sn…bile nak jadi ayah?if base on kak long punye fp,dlm bulan 9 nie ler jadi ayah.InsyaAllah..Moga2 semuanya selamat seperti yg dirancang..Amin.Just nak kongsi pengalaman dgn bro..Saye pun baru jer dianugerahkan cahayamata yg pertama n d best from Allah swt,Dia bagi twin! Airmata saya menitis ketika mengazankan kamilah suci Allah ke telinga kanan anak2 saya…Ya Allah,Kau Maha Agung..

  4. LOL ! INDIA’s man are Freakin Funny!

    Not to forget, most of the things that we desire in life are expensive. But the truth is that the things that really satisfy us are absolutely free, Love, Joy,Laughter and Friends. In your blog, sumtimes we do make friends and share ideas kan.

    Friendship Wave

  5. Assalamualaikum,

    SN, all the jokes are funny…tapi sebagai seorg bekas guru Bahasa Inggeris, begitulah ayat2 yang ditulis oleh pelajar2 saya dalam karangan mereka. Membacanya memang terasa frust but u can’t help but to laugh at the end of the day. Hehehe…Learning is a never ending journey. Kirim salam dgn father in law, saya pernah kena halau dari meeting room dgn Dato’ Dr. sebab tertidur masa tu…hehehe lesson learnt well that day dengan rasa malu yg teramat sangat! Tapi saya tebalkan muka and stay till the end of the meeting session. May Allah bless you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *