Pucuk dicita ulam mendatang

Alhamdulillah, peluang dan rezeki tu ada di mana-mana. Walaupun tawaran ini tidak secara langsung membawa perniagaan dalam bentuk material, tetapi tawaran ini saya anggap sebagai satu penghormatan. Dibariskan bersama Datuk Bernard Chandran dan beberapa nama penggiat seni terkenal di Malaysia, saya secara terbuka ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Pengarah Muzum Negeri Pahang atas perlantikan ini. Alhamdulillah, ini yang dinamakan rezeki anak ke-2 kot hehehhe.

Kepada semua penggemar hasil fotografi saya tidak kira wedding, travel ataupun portrait di mana jua anda berada. Tunggu sahaja pengumuman dalam beberapa hari ini jadual tour saya untuk separuh tahun hadapan. InsyaAllah akan melibatkan beberapa tempat antarabangsa antaranya saya akan mengadakan workshop fotografi umum di MOSCOW dengan yuran PERCUMA pada April 2010 (kerana ada sponsor yang tak mahu namanya disebutkan), dan juga TOKYO dengan nominal rate yang sangat rendah sehinggakan student dengan biasiswa pun boleh join. Yang Tokyo workshop ni pula adalah tajaan Akademi Fotografi Malaysia insyaAllah akan diadakan sekitar minggu ke-3 Februari.

Untuk yang di South East Asia, jangan risau…untuk Singapura, Brunei dan insyaAllah (tentative) Vietnam juga akan di adakan pada 2010 semuanya di bawah kelolaan Akademi Fotografi Malaysia sementara yang local Malaysia ni, lagggiiii jangan risau kerana impian saya untuk go through kesemua pelusuk Malaysia insyaAllah akan tercapai. Workshop fotografi comprehensive akan dijalankan juga di Kota Kinabalu, Miri, Kuching, Batu Pahat / JB, Kuala Lumpur, Ipoh, Penang dan Kuala Terengganu. Tunggu sahaja pengumuman tak lama lagi. Bersedialah…. 😉

.

SAIFUL NANG
MPA (UK), WPPI (L.A USA), B.SC Media (MMU)

CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)

image_pdfimage_print

7 Replies to “Pucuk dicita ulam mendatang”

  1. Tahniah SN, dah cakap dgn boss pawah nak introduce SN kat dia. Boss sangat kagum sampai jaw drop. Suka sangat dengan semangat SN dah jadi contoh kepada anak-anak muda Melayu yang pemalas yang pandai cakap banyak tak pandai buat. Lagi teruk, yang macam anjing pasal tak kenang budi. Eiiiiiii bennnciii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *