Salam Aidilfitri CandidSyndrome

Hari ni semua pakai baju melayu. Ini lah team CS yang berpejabat di CS secara fulltime, tolak 2 orang Udey dan Moqh yang dah balik awal ke kampung untuk mengelakkan kesesakan lalulintas. Tak sangka…kalau 3 tahun lepas buat video macam ni, mesti boring pasal ada saya sorang jer kot. Sekarang dah ramai dah…yang besar-besar sampai lah yang kecik2. Thanks a lot to all my team members keseluruhannya termasuk semua yang ada dalam video ini dan juga yang tiada dalam video ini seperti Moqh, Udey, Fuad Topa, Dinie Masjuki dan Khairul Hazwan serta aperantis2 CS yang kalau nak masuk sekali, dah tak muat dah lorong gallery ni utk shoot.

Kepada semua peminat CandidSyndrome, sejuta kemaafan dipohon dan InsyaAllah, kami telah menjumpai jalan yang lebih baik dalam memperbaiki sistem perkhidmatan kami secara lebih sistematik dan pasti tak akan mengecewakan semua. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin!

Our office team (from left): Lala, Azrene (Producer), Salha (Manager & PR), SN(Principal), Hafidz (Photographer), Tarmizi (System Developer), Azizi (Designer & Photographer), Faizal Rahim (Designer & Photographer), Wei Ming (Editor), Mashelmy (Designer & Photographer).

Not in the picture : Mukhriz, Udey, Khairul Hazwan, Dinie Masjuki and Fuad Topa.

SN

image_pdfimage_print

12 Replies to “Salam Aidilfitri CandidSyndrome”

  1. Assalamuailaikum!….
    Saya dari spore ingin ucapkan team team CandidSyndrome SELAMA HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR & BATIN 2009.

    Saya suka cara foto foto how they compose de foto dan de colour tone just NICE. …..

  2. mas tuh kawan sy..hehhehe..tak sangka awk keje kat situ…!~ bangga beb ..antara syarikat yg diusahakan melayu yg ader potensi….keep it up guys…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *