Monthly Archives: March 2010

Siva & Dr. Shamini by Saiful Nang

Click this link and join my fan page of Saiful Nang in facebook. There u can see more images of this wedding. Click this link now http://www.facebook.com/pages/Saiful-Nang/25409635957 Enjoice! . SAIFUL NANG MPA (UK), WPPI (USA), WPJA, B.SC Media (MMU) CEO / Principal Photographer Colours of Asia Sdn Bhd CandidSyndrome International +60380766878 (HQ) +6738880639 (Brunei) +6013 […]

View full post »

Newborn : Rania

Ramai orang tanya, saya tak shoot baby ke? Saya pernah jawap, saya cuma shoot anak sendiri sahaja. Masa tu belum ada passion untuk memotret newborn. Bidang pengkhususan saya pun dalam Wedding & Portrait sepatutnya tak ada masalah nak ambil potret. Cuma handling untuk newborn atau kanak-kanak ni agak lain macam sikit. Mereka fragile tetapi keunikannya […]

View full post »

SN in Singapore

Hi all, I’ll be in Singapore for a talk. This time, I’ve been paired with another 2 talented photographers in their niche. I’m honored to be in the list. Thank organizer for putting me in the list. That will be my first seminar in Singapore involving me as 1 of the speakers. InsyaAllah, for the […]

View full post »

Hari ni SN jawap gossip….

Kesemua gossip dan soalan-soalan serta desas desus di bawah ini saya jawap dari ajuan serta pertanyaan dari message-message facebook dan juga email, SMS serta maklumbalas clients yang datang ke office CS untuk melanggan perkhidmatan kami. Betul ke SN pernah maki clients? Betul…. Mengapa? Pasal saya juga manusia biasa yang boleh marah apabila maruah dipijak. So […]

View full post »