Monthly Archives: July 2009

Free Lecture Series in Perth : The New Way of Thinking by Saiful Nang

Something that many people didn’t know about me. I’m not an accidentally here but, it happened through a process. The simplest and yet the most difficult part to change is “The New Way of Thinking”. I’m representing Rumah Warga Prihatin (House for underprivileged people and a research body on human civilization). Now, I’m glad to […]

View full post »

Special for Malaysian in Perth – Free Lectures

If you’re interested to participate or to call me to your place (make it simple, no kenduri or kompang expected hehehe…just come with your heart), please email me saifulnang@candidsyndrome.com

View full post »

Bila SN masuk dapur mengooking

Bukan lah saya bertukar profession menjadi seorang chef. Cuma kadangkala, bila terasa nak makan sesuatu yang dulu arwah emak pernah masak, kita menggagau lah mencari-cari agak-agak apakah bahan yang digunakan. Kali ini, saya bawakan anda terus menerus ke dapur rumah saya dan jurugambar pada hari ini ialah….(drum beat)….Intaaaannnnn! (saya punya istri lah) Dan kemudian mencari […]

View full post »

Mention sikit…tapi dah ‘seri kembangan” jugak lahh hahahha

Watch this around minute 6. Vernon did mention something and masa tu Erra buat muka pelik (Ooo…tak kenal ekkk). Oke guys…enjoice!

View full post »

For Sale – SOLD OUT!

I’m letting go this machine after 3 months in use. SOLD TO A NICE GENTLEMEN! Model : Canon XHA1s (High Definition Camcorder) Date of purchase : 10 April 2009 Usage : Very Light (for PhotoMama.Tv) Reason of selling : We’re shooting on 5D Mark II camera on HD. Selling this to get another 5D mk […]

View full post »