Monthly Archives: February 2009

Wedding Promotion – Final Call!

This is to announce that, due to overwhelming respond by our supporters, we are almost to the promotion quota. We’ll be extending this promotion for another month. Which means…BOOK IN MARCH FOR YOUR WEDDING ANYTIME THIS YEAR in order for you to enjoy this rate. Act now…before it’s too late.

View full post »

Sharifah Wajihah Wafa & Mohd Azmil Awaluddin – Manjung, Perak by SN

This time saja nak tukar angin. I tried to convert the pictures to black & white. This wedding happened in Manjung Perak. It took me 3 hours drive from KL to Manjung. Night before, I have some charity works at Rumah Pengasih until 3.30am and get some rest until 6.30am and start to drive to […]

View full post »

I miss my blog…

. Dah hampir 2 bulan blog ini sunyi. Tak seperti dahulu saya boleh secergas seperti saya belum ada apa-apa tanggungjawab besar. InsyaAllah blog ini masih lagi akan memaparkan wedding-wedding photo tetapi dalam masa yang sama juga, saya juga akan menjadi seperti CEO lain yang kekurangan masa dalam hidup seharian mereka. Bukan nak kata 24 jam […]

View full post »

Budaya Subsidi

Mungkin kali ini agak panas dan sinis juga untuk sebahagian orang. Saya petik semula peristiwa sebelum pelancaran Universiti Multimedia, Cyberjaya sebagai universiti swasta pertama negara oleh Y.A.Bhg Tun Dr. Mahathir dan Tun Dr. Siti Hasmah pada sekitar 1998. Ramai NGO dan juga golongan anti-kerajaan yang menjadikan itu sebagai isu dan polemik kepada barisan kepimpinan ketika […]

View full post »

Action speaks louder than words

Ramai jurugambar tanya saya tentang kepuasan hati pelanggan. Saya jawap…saya cuma dapat puaskan hati 80-90% pelanggan sahaja. Selebihnya….tak puas hati. Lantas mereka bertanya semula, tak ke nanti yang 10-20% itu akan berkata yang jahat-jahat yang mengakibatkan 80-90% tu lama-lama jadi 0 dan lama2 kita tutup kedai. Pernah tak dengar orang kata begini… “Kalau macam ni […]

View full post »