Monthly Archives: September 2008

Kenapa Boss anda garang?

Ramai orang tak suka boss. Kalau tanya dari 10, 9 orang tak suka Boss. Kenapa orang tak suka Boss? Menurut kajian, 90% orang tak suka Boss kerana terlalu tegas (aka Garang). Lagi 10% tak suka pasal sebab yang lain-lain seperti boss mulut jahat, pemalas, tak bertanggungjawap, gatal dan lain2. Anda benci Boss anda? Tunggu sehingga […]

View full post »

PhotoCamp 3 juga HAMPIR PENUH!

. CLICK SINI UNTUK MENDAFTAR DAN KETERANGAN TERPERINCI TENTANG PHOTOCAMP Perhatian, sudah lebih dari 30 orang dalam list pendaftaran tapi baru hanya 16 orang yang telah mengesahkan tempat. Bagi yang lagi 5 lagi tempat yang kosong, pemilihan dibuat atas dasar “siapa cepat dia dapat”. Kepada pegawai-pegawai kerajaan, sekiranya LO anda tak boleh nak keluar, kami […]

View full post »

CS RAYA – THE MAKING

Apa jadi kalau saya seorang photographer tiba-tiba bulan puasa ni jadi Pengarah filem. Idea dicetuskan dari Roslee CST, dia yang gatal offer nak buatkan iklan untuk CS free jer. Ok lah, kemudian dan dan tu jugak saya capai “buku idea” saya dan pilih idea mana yang pernah ditulis dulu-dulu masa zaman saya berkecimpung dalam bahagian […]

View full post »

BUKU SULONG DARI SAIFUL NANG untuk Jurugambar

View full post »

Vote Me @ Art on Display

Mari mari mari kita vote untuk bagi rating Saiful Nang naik kat art on display…yehaaa!! kita tundukkan dominasi mukhriz latif. Hantar dia pegi balik ofis buat kerja hehehehhe. Click gambar atas tu utk vote ;)

View full post »