Monthly Archives: August 2008

Orked is now 10 days Old

THANK YOU NOTE Terima kasih yang tak terhingga kepada semua kiriman2 ucapan selamat, tahniah dan doa kesejahteraan saya sekeluarga termasuk ahli baru Nang’s family, Cik Orked. Saya cuba juga reply SMS secara peribadi kepada ratusan SMS tetapi hanya lepas 10 dan saya give-up melihat ratusan lagi dalam SMS inbox dan saya harap dengan ucapan terima […]

View full post »

Zharif Samani & Amylia Datuk Abu Bakar – Bkt Damansara, Kuala Lumpur

CLICK HERE TO WATCH THEIR PHOTO SLIDESHOW Bulan 8 ni consider busiest month in this year. We engaged with not less than 70 weddings just for this month alone. Woww…now I’m thinking about the sequence to upload. Since bulan puasa pun dah dekat, lot and lot more set of images will be published here during […]

View full post »

Hi, I’m Orked Saiful

Just arrived! Ayah saya marah betul buat macam ni kat cucu dia. Tapi secara saintifik saya jadikan semuanya selamat dan tidak memudaratkan. Tengok Orked lena tidur. Seronok tengok. . Ini lah Orked semasa 1 day old di SJMC. Oke kepada yang tak mengenali Orked lagi, di sini saya nak memperkenalkan sedikit sebanyak latar belakang dan […]

View full post »

Siaran Langsung from SJMC

Last 2 days, my wife and I had routine check with Dr. Delaila in her clinic. She found that the baby is very healthy and is big already. She afraid, if the baby go for another week in the womb, she would be too big for the natural process of delivery. Intan wanted to give […]

View full post »

It’s 4 Years Already!

Inilah antara gambar-gambar pertama yang saya ambil dari wedding yang pertama dalam sejarah kerjaya saya. 4 tahun lepas, saya ambil gambar wedding ni sebagai medan untuk experimentasi tentang segala-gala yang pelik, lain dan unik yang tidak ada dalam kebanyakan gambar-gambar wedding di Malaysia ketika itu. Thank Ila & Poek for allowed me to photograph your […]

View full post »