Monthly Archives: February 2008

Miza Izwanis Bt. Datuk Mansur & Hafidzy Radzlanudin bin Madzlan – Nikah by Saiful Nang

Miza dan Fizy, congrats for your wedding. Komen saya, saya suka couple ni sangat. Mula2 Fizy macam agak2 tak kenal lah dan nampak macam kurang friendly. Tapi lepas jer akad tu, baru lah dia start naik hantu. Jadi macam2 lah moment yang berjaya kita dapat. Majlis nikah ni simple sahaja, tapi Miza yang dapat recommendation […]

View full post »

Nurul Hidayah & Amin – Batu Pahat – By Saiful Nang

Dah ambil gambar ni dah bulan lepas, tapi oleh kerana teramat lah sibuk mengejar jadual untuk menyiapkan banyak benda sebelum raya cina (Ye lah, raya cina…cina tutup kedai 2 minggu) jadi upload update ni terpaksa juga di tangguhkan. Dah lama tak buat wedding kampung macam ni. Sangat menarik! Ada rewang, ada makcik2 ada pakcik2 dan […]

View full post »

Dr. Mazlan Hj Kamarudin & Lara Datuk Izhar – Dewan Merak Kayangan

Here another 1 last entry for Lara & Mazlan. The final series in their wedding gala. This time, Hj. Kamarudin hosted the event. Well, luckly this time, I manage to snatch a beautiful souvenir heheheh ;) SAIFUL NANG CEO / Principal Photographer Colours of Asia Sdn Bhd CandidSyndrome International +60380766878 (HQ) +6738880639 (Brunei) +6013 3977715 […]

View full post »

Lara Datuk Izhar & Dr. Mazlan Hj. Kamaruddin- Shangri-La KL

Sambungan dari entry yang lepas, ini adalah wedding Lara & Mazlan yang berlangsung tak lama dulu di Shangri-La, Kuala Lumpur. One of the special things happen during this wedding was Lara’s Bridesmaid. There are a few bridesmaids and some of them Flew all the way from England. Lara and her sister had a special touch […]

View full post »